Лисабон е навистина интересен и убав град, тука позади секое ќоше ќе пронајдете нешто интересно што ќе го задржи вашето внимание, па затоа во прилог мал водич за вашата прошетка низ Лисабон. Што да посетите 1.   Црквата Igreja do Carmo  – поради рушевините кои ќе ве остават без зборови 2.   Населбата Баиро Алто – поради големиот […]